Tevékenységeim

Egyéni kezelések

Tisztánlátás és oldás

Munkámmal azt kívánom erősíteni, hogy mindenre van megoldás. Ehhez nem a helyzet elemzését, hanem annak oldását kapják meg a hozzám forduló emberek. Mindenkinél egyéni, mindig a jelenbe leküldött rezgéssel és rezgésben dolgozunk. Az oldásokat az idősíkon tudom végezni, a gyógyításhoz és a csakrák beállításához pedig az illető Akasájában, vagy a forrás /Isten/ megbocsájtó energiájában, erejében dolgozom. A kezelés második felében válaszolok a feltett kérdésre és átadom a megnyugtató megoldásokat.Szivárványfény gyógyítás

A kezelés lényege, hogy a fehér fény, az öröm minden szivárványos színét tartalmazza. Ezt a fényt juttatom be szellemi tisztítás, lelki tisztítás, a csakrák tisztítása végett minden sejtbe és lélektestbe. Bevezetem azt a rezgést, amit a szivárvány öröm fényének lehet mondani, nevezni. Csodálatos gyógyító erő van a szivárványfénybe kódolva, ezáltal javul a közérzeti állapot és a testben beindulnak a gyógyító folyamatok. Ezt a rezgést mellyel dolgozom a kezelés alatt, a Szivárványfény tanfolyamon tanítom és avatom is.

Szinkron kezelés

A masszázs ágyon ruhában történő kezelés feltárja, kioldja és szinkronba rendezi az energiákat beindítva ezzel a gyógyító folyamatokat testi,lelki szinten. A kezelés időtartalma 1 óra.
A Kiváltó kurzuson tanítom a szinkron kezelést is!

Egyéni kezelések időtartama 1h-1.30h közötti. Díj: 20 000 Ft.