Előadások

Előadásaimra kérem szervezők jelentkezését. Szívesen megyek az ország bármely pontjára, ahol megszervezik előadásaimnak a feltételeit.
Elérhetőségem telefonon: 06-70-208 0008, 06-20-422 2771, vagy e-mailen hamonnzsu@gmail.com

Az előadások témái

A lélekoldó mandalák üzeneteiről szóló előadások tizennégy témában. Az előadásokat kívánság szerint bármilyen sorrendben meg tudom tartani, mivel a lélekoldó mandalák üzenetei önmagukban is egységesek, nem épülnek egymásra.
Témái: pénz, teremtő erő, angyalok, szerelem, párkapcsolat, új tudatosság, ősszeretet, bőség, gazdagság, harmónia, gyógyító erő.

Szeretet Egyetem, az egyetemes szeretet tanításai

Tíz előadásból álló sorozat. Minden előadásnak a végén meditációban adom át azt az energiát, amelyben időzve gyógyulunk, harmóniába kerülünk és megvilágosodunk.

Az előadások címei:

  1. Illúziók, minták ismertetése. Meditációban megválunk a fájdalomtesttől és növeljük belső ragyogó terünket.
  2. Karma-kiegyenlítődés. Meditációban DNS-ben lévő félelem minták kioldása.
  3. Belső erő felismerése, a tudatos jelenlét leföldelése. Meditációban tudatunkkal növeljük a teremtéshez szükséges belső erőt.
  4. Mi a bűn és annak bocsánata? Meditációban megkapjuk a bocsánat esszenciáját, mely megmenti a ma élő földi embert.
  5. Transzformáció-Mágia fogalma. Meditációban csakráink behangolása, finom rezgések beállítása.
  6. Ítélet-esély. Meditációban érzékszerveink behangolása.
  7. Tudatos mezők megteremtése. Meditációban gyógyító-mezők aktiválása, szívmezők teremtése, mágneses tér beállítása.
  8. Kapcsolati rendszerek, régi-új. Meditációban médiumi képességek fejlesztését kapjuk.
  9. A harmadik dimenzióból az ötödik dimenzióba. Egy módszerről fogok beszélni, melyet égi avatás útján kaptam, a nevem alatt lett levédve, s melyet egyelőre, csak én avathatok be és az égiek aktiválják.
  10. Aranykor-az EGY-ben időzés művészete. Meditáció és gyakorlati útmutatás. Ebben a gyakorlatban összekapcsolódhatsz magasabb éneddel.

Médiumi közvetítés

A közvetítés alatt kapunk gyógyítást, felismerést, mert a csoport energiában jobban tudják emelni Isteni frekvenciánkat.
A közvetítés alatt megtudhatjuk milyen külső hatásokra lehet számítani, testre, lélekre, szellemre vonatkozóan, illetve, hogyan tudunk a hatások alól mentesülni. A közvetítés alatt lehet kérdezni, hiszen felsőbb intelligenciánk boldogan segíti az ébredőket. A tanítás után egyéni üzenetet adok át, ilyenkor az égiek mindig segítenek, hogy a problémának ítélt feladatot meg tudd oldani. A közvetítés végén meditációt kapunk.
Médiumként meghívásra az Ország minden részére megyek!
Állandó médiumi közvetítésekről és annak helyszineiről a www.egikapu.com tájékozódhatsz.